Бившият съпруг на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани – Илиян

...
Бившият съпруг на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани – Илиян
Коментари Харесай

Бившият на Джулиана Гани заби Александра от Ергенът?


Бившият брачен партньор на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани – Илиян Найденов, има спекулация с тв любимката Александра Гърдева, която бе измежду финалистките на „ Ергенът “, разбра Галерия. Това потвърдиха и последните фотоси, споделени в обществените мрежи, на които двамата театралничат в прегръдка, необятно усмихнати и държейки се за ръце.

Според осведомени, това не е първото гадже на Илиян след краха на връзката му с Джилиана, само че е единствената показана от самия него. Снимките, появили се в интернет, са запечатали тържеството във връзка рождения ден на мускулестия мачо.

„ Партито беше ужасно. Радвам се, че чествах заобиколен от доверени и потвърдени хора. Някои от тях няма да видите на фотосите, само че им благодаря, че застанаха до мен, както на рождения ми ден, по този начин и в компликациите обратно във времето “, написа той.
                             

Припомняме, че Александра отпадна от формата, отказвайки се от конкуренцията с останалите две финалистки – Дениз Хайрула и победителката Виктория Капитонова. Тя и съумялата да завоюва сърцето на Виктор Стоянов бяха враждебно настроени една към друга от началото до самия край. Любопитна детайлност е, че след края на фотосите Виктор е прекратил връзките си с рускинята, само че е задържал приятелската си дружба с Гърдева.

Шоуто обаче продължава да е настоящо поради Съвет за електронни медии, който се зае с „ Ергенът “ още на първото си съвещание в новия състав. Надзорниците имат подготвеност да санкционират БТВ заради несъответствуващото наличие, като към този момент имало десетки сигнали и тъжби от фенове против предаването, които го дефинират като просташко и унизително за дамите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР